Oudercomité

Het oudercomité is een enthousiaste groep mama’s en papa’s die van de Rozenkransschool een nog fijnere plek wil maken. Maandelijks is er overleg met het schoolteam over het reilen en zeilen op school. Maar je kent het oudercomité vooral van leuke activiteiten of ondersteuning van de school bij grotere evenementen zoals het schoolfeest of de familiedag.

De opbrengst van alle acties vloeit volledig terug naar de schoolwerking.

activiteiten

Een aantal vaste waarden zijn de jaarlijkse wafelverkoop, de kerstdrink en een verrassingsactiviteit voor alle leerlingen op 30 juni. Afwisselend zijn er elk schooljaar nog heel wat andere evenementen zoals een een kinderdisco voor de lagere school, een kleutertoneel, een oudercafé, spaghetti-dag, een Free Podium voor de leerlingen, … Elke derde woensdag van de maand trakteert het oudercomité de leerlingen op een stukje fruit om de gezonde gewoonte van woensdag fruitdag op onze school mee te promoten.  

 

Het oudercomité mengt zich niet in het dagelijks beheer van de school en we komen ook zeker niet tussen bij persoonlijke aangelegenheden. Maar voor alle leuke ideeën, goede vragen of helpende handen, kan je wel altijd bij een van ons terecht! 

Wat doen we

ons team 2023 - 2024

We stellen je graag voor aan ons team voor het schooljaar van 2023 – 2024. 
Heb je een vraag? Spreek een van onze leden gerust aan bij de schoolpoort of stuur een e-mail naar oc@rozenkransschool.be

Karoline

mama van Sophie, Julian en Jakob (OKD)

Steve

papa van Manon (L3B) en Helene (L1A)

Willem

papa van Stan (L3B), Jules (L1A) en Kamiel

Kelly

mama van Liv (L2A) en Zoë

Evelien
co-voorzitter

mama van Sam (L6B) en Billie (L2A)

Liesbeth
voorzitter

mama van Fleur, Maurice (L5A) en Marcel (L2A)

Carlos

papa van Leia (L2B) en Cedric (OKB)

Jelle

Papa van Lucie (1LA), Jack (OKC) en Charlie

Valérie

mama van Giulia (1LA), Diego (OKA) en Alix (JKC)

Nathalie

mama van Camille (OKB), Margot (OKD) en Charlotte (JKA)

Het oudercomité een handje helpen?

Dat kan! Op onze activiteiten zijn wij altijd op zoek naar extra helpende handen. We werken vanaf nu met een whatsapp-groep vol helpende handen. Alleen beheerders zullen nu en dan een oproep plaatsen, zodat we het aantal berichten zeker beperken. 

Bij elke activiteit waarop we extra helpers kunnen gebruiken, sturen we een berichtje. Je kan dan altijd aangeven of het op dat moment past voor jou of niet!