Kalender

Turnen & zwemmen

Uiteraard krijgen alle leerlingen twee keer per week turnles in de goed uitgeruste sportzalen op school. Alle leerlingen van de lagere scholen krijgen ook zwemles. De eerste helft van het jaar gaat het tweede en vierde leerjaar wekelijks zwemmen.Vanaf februari is het de beurt aan het eerste en het derde leerjaar. Leerlingen van vijf en zes gaan het hele schooljaar om de twee weken naar het zwembad van Wilrijk.

Wafelverkoop

In september start de jaarlijkse wafelverkoop op onze school, een initiatief van het oudercomité. Steeds een groot succes met dank aan niemand minder dan … Koekiemonster. Zoals met alle activiteiten van het oudercomité gaat de volledige opbrengst naar de werking van onze school. Fruitdag oudercomité

Elke derde woensdag van de maand trakteert het oudercomité met een vers stuk fruit voor alle leerlingen. In de winter is er zelfs een keer verse soep en in mei maken ze gezonde smoothies om de oudste leerlingen succes te wensen met de examens.

Kerstdrink

Op een vrijdag in december ben je welkom op school voor een gezellige kerstdrink op de speelplaats. Vaak met een Free Podium voor de leerlingen. 

schoolfeest

In de even jaren geven we een groot schoolfeest, meestal op een zaterdag in mei. Dit wil je niet missen!  

Familiedag

In de oneven jaren organiseren we in maart een familiedag. Iedereen is dan welkom om een kijkje te nemen op onze school. Telkens in een ander tof thema.

Boerderijklassen & sportklassen

Om de twee jaar gaan onze leerlingen van het derde en vierde leerjaar samen op boerderijklassen. De zesdejaars gaan een weekje op sportklassen en zij sluiten hun laatste schooljaar op onze school ook in schoonheid af met een tweedaagse. 

Museumbezoek

Vanaf de oudste kleuters bezoekt elk leerjaar een van de Antwerpse musea en de leerlingen gaan ook regelmatig naar Cultureel Centrum De Kern in Wilrijk. 

Extra’s van het oudercomité

Elk schooljaar organiseert ons oudercomité leuke extra activiteiten zoals een oudercafé, spaghettidag, kleutertoneel, …

Komende 2 maanden