Kerstdrink & Free Podium

Op vrijdag 15 december organiseren het schoolteam en het oudercomité een gezellige kerstdrink met Free Podium van de leerlingen. Iedereen is welkom om te genieten van de optredens en we voorzien iets lekkers om te eten en te drinken. 

Er is die dag geen nabewaking, je mag je kind(eren) om 15.25 uur afhalen aan de klasdeur.

Achterpoort zal open zijn tussen 15.25 en 15.40 u. (zoals andere dagen)
Poort Heistraat blijft die avond vanaf 15.25 u. open voor de kerstdrink.

Om er een fijne avond van te maken, zijn we nog op zoek naar helpende handen. 

* Naast hartig eten, voorzien we graag een lekker, zoet buffet. Wil jij cake, cupcakes of taart voor ons bakken? Dat zou geweldig zijn! Via dit formulier kan je doorgeven wat je voor ons kunt maken! Je mag al je lekkere dessertjes op vrijdag 15 december gewoon ’s ochtends naar de Groene zaal brengen, dan zorgen wij voor de rest.

* Sinds dit jaar werken we met een WhatssApp-groep voor onze helpende handen tijdens alle activiteiten. Daarin plaatsen we voor elke activiteit een oproep wie ons kan helpen met opbouw, tijdens het event zelf en bij de afbraak. Sluit jij nog graag aan bij onze gezellige groep helpers? Vul dan even dit formulier in. Je kan daar telkens lezen waar we hulp bij nodig hebben en aangeven of het voor jou op dat moment lukt of niet. 

We kijken alvast uit naar alle talenten op het Free Podium. De leerkrachten voorzien nog een afsluitende act om 18.20 uur.

Samen maken we er een toffe kerstdrink van! 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp