aanmelding en rondleiding

Info voor nieuwe ouders over aanmelding, inschrijving, voorrang en rondleidingen

Aanmelden:

Vooraleer je kan inschrijven, moet je in Antwerpen – en dus ook voor onze school – eerst aanmelden op meldjeaan.antwerpen.be. Dit is zo voor kinderen geboren in 2021, maar ook voor andere leerjaren. Kinderen die geen voorrang hebben, mogen aangemeld worden tussen dinsdag 28 februari (9.30 u.) en dinsdag 21 maart (17 u.)

Voorrang:

Kinderen die voorrang hebben (broers, zussen, kinderen personeel), kunnen worden aangemeld tussen woensdag 18 januari (9.30 u.) en vrijdag 3 februari (17 u.). 

Na de aanmeldperiode krijgen jullie een bericht dat je ofwel kan inschrijven, ofwel dat er een weigering is voor de school. Dit wil zeggen dat op dit moment de groepen volzet zijn. Jullie kind wordt dan op een wachtlijst gezet. Als er toch een plaats vrijkomt, nemen wij contact op met jullie. Een weigering kan dus nadien nog wel omgezet worden in een effectieve inschrijving. 

Rondleidingen:

We voorzien op verschillende momenten rondleidingen in de school. Zo krijgen jullie een duidelijk beeld van de werking en de gebouwen. Wel graag even laten weten op welk moment jullie gaan aansluiten. (mail naar  directie@rozenkransschool.be

  • Maandag 6 februari van 16-17 u. 
  • Dinsdag 7 februari van 16-17 u.
  • Woensdag 8 februari van 13-15 u. 
  • Maandag 13 februari van 16-17 u.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp