DSC 7295site

December 2017

Sint op school

sintenpiet

Woensdag 6 december was het weer zover: de Sint en zijn Pieten brachten een bezoekje aan onze school. Bij de blijde intrede mochten ook de ouders even mee op de speelplaats de goede man toejuichen. Daarna werd Sinterklaas echter uitsluitend een kinderfeestje... tot 12 uur, dan was er nog een fotosessie met de sint, kinderen en ouders. Wat een superdag! Klik hiernaast op de silhouetten voor foto's van deze zalige dag!

Helm-op-fluo-top: Campagnelied!

174560 Campagnebeeld Fluotop V02 2

De helm-op-fluo-top-campagne draait prima! De meeste kinderen hebben al heel wat stickertjes gespaard op hun spaarkaart. Elke dag fluohesje en helm op (met de fiets) levert stickers op voor wie weet wel een mooie prijs! Klik HIER voor het campagnefilmpje!

NIEUWSBRIEF - Rozenkr@ntje november december 2017 januari 2018

nieuwsbrief

De nieuwsbrief voor de komende maanden zit weldra in de boekentas van zoon of dochter. Jullie kunnen hem nu al raadplegen via deze site (in kleur dan!) door te klikken aan de linkerkant op 'Nieuwsbrieven', of door op het mannetje met de krant te klikken.

L4 Inhuldiging Jommekesstripmuur

20171108 102509 kopie

L4 was bij de inhuldiging van de gloednieuwe Jommekesstripmuur op de hoek van de Heistraat en de Gaston Fabrélaan, samen met een dixielandorkestje en een aantal prominenten van het district. Ze zagen dat het prachtig was! Wat een mooie aanwinst voor het Wilrijks patrimonium! FILMPJE

Fluo-hesjes-tijd

20171026 150101 Beste ouders, naar jaarlijkse, veilige gewoonte start de fluoactie opnieuw na de herfstvakantie. Onze school geeft aan alle kinderen van de school een fluo-hesje in bruikleen. Iedereen komt met dit hesje vanaf maandag 6 november tot aan de krokusvakantie van en naar school. De klas en het klasnummer staan er met een textielstift op geschreven.
Het is de bedoeling dat in de week na de krokusvakantie dit hesje gewassen wordt teruggegeven aan de juf of meester. Zo kunnen wij er als school nog vele jaren gebruik van maken. Af en toe zal er een prikactie gehouden worden. De kinderen die een hesje aanhebben, krijgen een kleine beloning. Indien uw zoon of dochter het hesje verliest of stuk maakt, zien we ons genoodzaakt dit via de schoolrekening aan te rekenen. (€3/stuk)
Hartelijk dank voor jullie medewerking, het Rozenkransteam

Afronding Stokskesloop 2017 UPDATE!

DSCN1383 kopie

UPDATE woensdag 25/10/17: 6287,03 euro

In deze tweede fotomap kunnen jullie misschien nog even grasduinen of jullie jezelf al lopend kunt aantreffen! Over de resultaten niks dan lof: Tot hiertoe verzamelden we zomaar even 5876,53 euro bij mekaar ten voordele van 'Hartjes voor Malenka', het kinderkankerfonds. Jullie vinden onze actie ook terug op de website van Studio Brussel, bij de Warmste Week 2017.(Klik hier)

N.B. Voor mogelijke grijpgrage dieven: Er is geen cash geld aanwezig op school!

SPONSOR ONZE KINDEREN VOOR DE 'STOKSKESLOOP' 20 oktober 2017

stokskesloop

De sponsoring voor de 'STOKSKESLOOP' is van start gegaan! Ouders, grootouders, vrienden en kennissen kunnen de Rozenkranskinderen sponsoren. Alle sponsorgelden voor alle loopbeurten gaan naar de 'vzw Hartjes voor Malenka'. Informatie vind je via deze link van de 'Warmste Week' van Studio Brussel! We gaan (lopen) ervoor!

N.B. Voor mogelijke grijpgrage dieven: Er is geen cash geld aanwezig op school!

Voor heel de school: Vrijdag 20 oktober 2017 'Stokskesloop' voor Music for Life

10633469 678271642262736 7845825839053869477 o

Ook dit schooljaar doen wij met de kinderen een actie voor Music for Life. We kozen al lang geleden ervoor om het Kinderkankerfonds financieel te steunen. Daarom organiseren we op vrijdag 20 oktober een "stokskes"loop met de ganse school. We proberen in estafettevorm klas per klas een ganse schooldag een "stokske" in beweging te houden. Onze kinderen kunnen zich dan laten sponsoren voor hun loopbeurten. De opbrengst gaat net zoals vorige jaren via Music for Life rechtstreeks naar het Kinderkankerfonds. Die dag zal helemaal in het teken van deze actie staan. Voor de oudste kinderen zal er ook een looptoer buiten de school worden gemaakt. Ook ouders zullen de kans krijgen om enkele gesponsorde toertjes te lopen. Vorig jaar gingen de sponsorgelden naar "Kinderen voor Cambodja". De mensen van deze organisatie (waaronder enkele ouders van de school) konden met het bedrag enkele waterputten bouwen. Dit jaar hopen we met de gelden ons steentje bij te dragen bij de werking van het Kinderkankerfonds. Alle kinderen kregen vandaag een sponskaart-brief mee (klik hier voor download brief en sponsorkaart)! Succes!

NIEUWSBRIEF - Rozenkr@ntje september 2017

nieuwsbrief

De eerste nieuwsbrief (Rozenkr@ntje) zit alweer in de schooltas van zoon of dochter! Hij verwijst ook naar aanpassingen in het schoolreglement. Via de groene knop in de menuzijbalk 'schoolreglement' kunt u die aanpassingen nalezen: Wij hebben ze voor u in het rood gezet! (Het schoolreglement kan ook gedownload worden in 'Documenten voor ouders').