DSC 7295site

SPONSOR ONZE KINDEREN VOOR DE 'STOKSKESLOOP' 20 oktober 2017

stokskesloop

De sponsoring voor de 'STOKSKESLOOP' is van start gegaan! Ouders, grootouders, vrienden en kennissen kunnen de Rozenkranskinderen sponsoren. Alle sponsorgelden voor alle loopbeurten gaan naar de 'vzw Hartjes voor Malenka'. Informatie vind je via deze link van de 'Warmste Week' van Studio Brussel! We gaan (lopen) ervoor!

N.B. Voor mogelijke grijpgrage dieven: Er is geen cash geld aanwezig op school!

Voor heel de school: Vrijdag 20 oktober 2017 'Stokskesloop' voor Music for Life

10633469 678271642262736 7845825839053869477 o

Ook dit schooljaar doen wij met de kinderen een actie voor Music for Life. We kozen al lang geleden ervoor om het Kinderkankerfonds financieel te steunen. Daarom organiseren we op vrijdag 20 oktober een "stokskes"loop met de ganse school. We proberen in estafettevorm klas per klas een ganse schooldag een "stokske" in beweging te houden. Onze kinderen kunnen zich dan laten sponsoren voor hun loopbeurten. De opbrengst gaat net zoals vorige jaren via Music for Life rechtstreeks naar het Kinderkankerfonds. Die dag zal helemaal in het teken van deze actie staan. Voor de oudste kinderen zal er ook een looptoer buiten de school worden gemaakt. Ook ouders zullen de kans krijgen om enkele gesponsorde toertjes te lopen. Vorig jaar gingen de sponsorgelden naar "Kinderen voor Cambodja". De mensen van deze organisatie (waaronder enkele ouders van de school) konden met het bedrag enkele waterputten bouwen. Dit jaar hopen we met de gelden ons steentje bij te dragen bij de werking van het Kinderkankerfonds. Alle kinderen kregen vandaag een sponskaart-brief mee (klik hier voor download brief en sponsorkaart)! Succes!

NIEUWSBRIEF - Rozenkr@ntje september 2017

nieuwsbrief

De eerste nieuwsbrief (Rozenkr@ntje) zit alweer in de schooltas van zoon of dochter! Hij verwijst ook naar aanpassingen in het schoolreglement. Via de groene knop in de menuzijbalk 'schoolreglement' kunt u die aanpassingen nalezen: Wij hebben ze voor u in het rood gezet! (Het schoolreglement kan ook gedownload worden in 'Documenten voor ouders').

Zaterdag brooddozendag voor kinderen lagere school

MNT Brooddozendag3

Wilrijk - Voor alle Wilrijkse kinderen die straks naar de lagere school gaan, is het op zaterdag 2 september brooddozendag. Dan kunnen ze in het districtshuis kennis maken met het lokale vrijetijdsaanbod. Klik HIER voor meer info!

Een nieuwe start!

20130813Start480

Wij zijn weer van start gegaan. Iedereen in zijn nieuwe klas, een nieuwe juf of meester... even wennen, maar het komt vast goed. Hiermee verklaren we het schooljaar 2017-2018 voor geopend!

VRIJDAG, 1 SEPTEMBER 2017

back 2 school 600x450

Op vrijdag 1 september verwelkomen we jullie allemaal bij de start van het nieuwe schooljaar. Na zulke fijne vakantie zijn jullie zeker benieuwd naar de nieuwe juf of meester!

Eindejaarsverrassing oudercomité

DSCN1260

Dat was het dan weer voor dit schooljaar! Traditiegetrouw zorgde ons oudercomité voor een prachtige afsluiter. DJ 'Handjesindelucht' deed alle kinderen swingen en shaken. Ze dansten zo de GROTE VAKANTIE in! Joepiejee!

Schoolfeest 13 mei 'Eurovision' - Eurovisiesongfestival

sf

Zaterdag 13 mei: Het was een ongelooflijk fijne dag, wat een spetterend schoolfeest met als thema 'Eurosong'! We danken alle medewerkers, alle kinderen en alle bezoekers! Het was fantastisch! 's Avonds als kers op de taart nog een mooie vierde plaats voor 'Blanche' met 'City Lights'.

NB: Wie nog enkele sfeerfoto's van het schoolfeest heeft, mag die gerust doorsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ze worden dan hier gepubliceerd.

Paasvakantie!

pasen2017

We gaan er uit voor enkele weken en genieten van een (hopelijk zonnige) mooie paasvakantie. (Tot én met Paasmaandag 17 april 2017) De leerlingen van de lagere school brachten per klas nog een bezoekje aan de Rozenkranskerk waar ze naar het paasverhaal luisterden.

Prettige vakantie!