2019 2020

Examencommissie2020
4AED

Richtlijnen coronavirus update (4) i.v.m. communicatie (17/03)

update 05f

Beste ouders - Om ervoor te zorgen dat we deze weken op een correcte manier met jullie kunnen communiceren, zouden we willen vragen om te controleren of de klassen van uw kinderen juist staan aangeduid. Daarvoor moet u op computer nog een keer inloggen op gimme.be. Dan ziet u links KANALEN BEHEREN OF KANALEN TOEVOEGEN. Klik dit open en er verschijnt een lijst met alle mogelijke kanalen van de school. Klik zeker de kanalen van de klassen van uw kinderen aan.

Algemene berichten worden naar iedereen verstuurd. Klasberichten worden naar die specifieke klas gestuurd. We hebben gemerkt dat er ouders zijn die nog aangemeld staan bij hun vorige klas. Dit moet u doen bij het begin van elk schooljaar. (vorige klas uitklikken en de nieuwe aanklikken) - Guy Verstappen

Richtlijnen coronavirus update (3) (15/03)

update 05f

Beste ouders, we voorzien morgen opvang voor gezonde kinderen van wie de ouders geen opvang kunnen voorzien. Als u zelf kan instaan voor de opvang van uw kinderen zonder daarbij beroep te moeten doen op grootouders, rekenen wij op u om dat ook echt te doen. Alleen zo kunnen we allemaal samen de snelle verspreiding van het virus proberen in te dijken.
We voorzien ook voor- en naschoolse opvang vanaf half 8 tot kwart voor 6. (enkel voor wie dit echt nodig heeft!)
We communiceren morgen of dinsdag een systeem om aan te melden, zodat we kunnen inschatten wie er zal zijn.
We proberen ons digitaal leerplatform Bingel zo optimaal mogelijk te laten gebruiken. Zo kunnen we onze kinderen digitaal leerkansen bieden. Op school is enkel minimale opvang voorzien. Op school komen de volgende weken geen externen: geen logo, geen kine,... Al deze maatregelen zijn van vandaag (15/03) en worden dagelijks geëvalueerd en bijgestuurd. We houden jullie via GIMME en de website op de hoogte.

Guy Verstappen - Voor het schoolteam Rozenkrans  directeur Rozenkransschool, Heistraat 255 - 2610 Wilrijk, Tel. 03 8 28 25 87 - GSM 0488 87 59 18 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Richtlijnen opschorting lessen wegens coronavirus (13/03)

gimme

Het nationaal veiligheidscomité (overheid) besliste om de lessen op te schorten tot en met 3 april 2020. Voor het verdere verloop en de organisatie hiervan vragen we u GIMME te volgen. Als u nog niet bent geregistreerd kan dat via deze website (in de linkermenubalk). Volg de instructies op het scherm of raadpleeg deze handleiding.

Carnaval 2020

87043653 3094606073924354 7284480742669680640 n

Space... the final frontier... Carnaval 2020 draaide dit jaar rond aliens die terug naar hun homeplanet wilden. Dat is gelukt dankzij de kinderen van de Rozenkransschool! Meer foto's en filmpjes vinden jullie op de facebookgroep van het oudercomite (zoek onder 'Oudercomité Rozenkransschool Wilrijk' op jouw facebook startpagina).

Broers en zussen inschrijven in de Rozenkransschool + KIJKDAGEN kandidaat-inschrijvers!

meldaan

De voorrangsperiode voor kinderen met een ingeschreven broer of zus of kinderen van personeelsleden van een Antwerpse kleuterschool of lagere school is voorbij. Voor alle andere kinderen die in de school die geen broer of zus hebben of geen ouder die er werkt loopt de aanmeldperiode van maandag 2 maart vanaf 9.30 uur tot en met dinsdag 31 maart 2020 tot 17 uur. Bekijk het filmpje via de website https://meldjeaanbasis.antwerpen.be,  of klik op het icoontje hiernaast.

L4 Modeshow (Historische)...

DSCN2712 kopie

De leerlingen van het vierde leerjaar hielden een heuse modeshow. Ze maakten zelf hun kleding. De onderwerpen waren de allereerste kleding, de Romeinen, de pruikentijd, de jaren twintig en de flowerpower tijd.

Rozenkransschool: Examencommissieschool 2020

examencommissie website Ook dit schooljaar zal onze school fungeren als examencommissieschool. Kinderen die bijvoorbeeld huisonderwijs volgen, kunnen in onze school eindexamens afleggen om alzo hun getuigschrift basisonderwijs te behalen. Om in te schrijven moet het inschrijfpapier aangetekend verstuurd worden naar de school. (inschrijven NIET via mail) Deze aanmeldingen worden dan aan inspectie overgemaakt en die zullen oordelen of uw kind kan deelnemen. De infobrochure en het inschrijfformulier vindt u bij "documenten voor ouders": Examencommissie.

2020!!

2020

Beste wensen voor 2020 vanwege de directie en het Rozenkransteam! We maken er samen een prachtig jaar van!